Aquest diumenge, nova actuació DaltaBaix amb François Tusques & Noel McGhie

Aquest cap de setmana torna una nova actuació DaltaBaix a Molins de Rei. Aquestes actuacions segueixen fidels a la idea inicial d’oferir música innovadora i crear l’hàbit i la curiositat per les propostes més arriscades. Una oportunitat única per gaudir i sorprendre’t amb tot allò que ens pot oferir la música!

En aquesta ocasió tindrem a La Traska la generosa maduresa de dos músics compromesos amb l’evolució del jazz europeu. François Tusques és un inquiet pianista francès que des de mitjans dels anys 60 ha actuat de catalitzador d’interessants experiències multiculturals. La seva discografia, farcida d’obres considerades mestres per la crítica, es tanca de moment amb Topolitologie (2010), un disc a duo amb el bateria jamaicà Noel McGhie, amb qui Tusques ha compartit bona part de la seva carrera.

Us convidem a assistir-hi i a escoltar un jazz que de ben segur us sorprendrà, quelcom diferent i original del que habitualment escoltem a la nostra escena jazzística. Per a conèixer més sobre aquesta actuació, us recomanem que llegiu l’article que el company Josep de Molins de Rei va escriure sobre la mateixa a  https://ciclecontrabaix.wordpress.com/2011/08/19/francois-tusques/

Tots els comentaris en aquest blog seran moderats i seran directament publicats en el cas que l’administrador de continguts els consideri adequats. Gràcies per la teva participació.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s