Concerts especials de ContraBaix a la Fira de la Candelera 2012 de Molins de Rei

Com cada any, la Fira de la Candelera de Molins de Rei i el cicle ContraBaix es donen de la mà per portar la millor música en directe a Molins de Rei com a part dels actes d’aquesta Festa Tradicional d’Interès Nacional.

En primer lloc arriba el jazz de Leian Project Quintet a la Traska Truska, el diumenge 29 de gener. Aquesta és una formació liderada pel jove trompetista molinenc Leandre López, que es presenta en formació de quintet per presentar-nos els seus propis temes a partir de la influència de trompetistes com Kenny Wheeler, Tomasz Stanko o Enrico Rava, sense deixar de costat el gran bagatge del jazz americà. Un viatge desde les arrels del clàssic i la tradició europea musical, cap al jazz més innovador i captivador.

En aquest afany d’investigar quelcom nou, ha comptat amb uns grans músics que no han dubtat en pujar a aquest tren (Jon Robles, Giulia Valle…), una espècie de Transsiberià ple de nova llum i color. Aquest interès compartit es pot fins i tot palpar en el directe, on el quintet arriba a un nivell d’integració i conversa musical increïble.

I el divendres 3 de febrer a la Joventut Catòlica podrem gaudir de la ja tradicional cita del Festival Internacional de Percussions de Catalunya dins del cicle ContraBaix. Aquest any escoltarem a Koungbana Conde, mestre internacional de música africana, original de Guinea Conakry, que visita per primera vegada al nostre païs per realitzar uns concerts solidaris per la Fundació Okume AZ conjuntament amb la formació “Wologuondy”, formada  a l’escola que el mestre Koungbana Conde te al seu païs.

Junts ens aproperan l’essència de la cultura tradicional de l’oest de l’Africa, a través de la música, la dansa i les cançons de l’etnia malinké, per traslladar-nos amb la seva actuació a l’Africa més ancestral.

Per tant, un concert espectacular que reuneix ritmes, balls i cançons en un concert solidari per la Fundació Okume AZ www.okumeaz.org

Un any més, doncs, el cicle ContraBaix omplirà la festivitat de la Fira de la Candelera de Molins de Rei amb la millor música!

Tots els comentaris en aquest blog seran moderats i seran directament publicats en el cas que l’administrador de continguts els consideri adequats. Gràcies per la teva participació.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s