Atac de Jazz, Tàrrega 27 i 28 de juliol 2012

El passat cap de setmana, 27 i 28 de juliol, s’esdevingué una nova edició de l‘Atac de Jazz de Tàrrega. Després de la suspensió a darrera hora de la convocatòria de l’any passat, va ser un goig retrobar amics i molt bona música a l’escenari a l’aire lliure de l’Espai Cancolapi.

De la programació d’enguany em van sorprendre les apostes “Albert Cirera & tres tambors”, així com la “Sergi Sirvent octopussy cats”: música molt personal, ben escrita i ben interpretada que et fa xalar de valent.

També voldria citar a l’Albert Soler pel seu projecte de música electrònica evocadora i suggeridora, tot i que difícil en aquell context. Finalment un comentari per la faceta de DJ d’en Marc Ayza: arrossegant al vell estil un bon grapat de CD’s, va oferir-nos un tastet d’una música elegantíssima que va fer moure als més ballarins del grup… i a l’editor d’un important segell discogràfic de casa nostra!

Moltes felicitats als organitzadors de l’Atac de Jazz de Tàrrega per la seva aposta valenta i decidida, i per la diversitat i riquesa del resultat final. Veure l’espai ben ple d’un públic divers, i reconèixer també entre ell a programadors musicals, crítics, representants de músics o editors discogràfics, n’és un petit botó de mostra de la qualitat i èxit d’aquesta empresa.

jvb

———————————————

Atac De Jazz. Tàrrega, 27 i 28 de juliol

facebook.com/atacdejazz.

Albert Cirera – Saxo tenor  Marco Mezquida – Piano  Marko Lohikari – Contrabaix  Oscar Domènech – Bateria

Juan De Diego – Tompeta i flugelhorn  Abel Boquera – Òrgan  Jordi Matas – Guitarra  Caspar St.Charles – Bateria

David Soler – Guitarra elèctrica

Sergi Sirvent – Piano i composició  Jordi Gaspar – Contrabaix  Jordi Gardeñas – Bateria  Jaume Llombart – Guitarra elèctrica i acústica  Voro García – Trompeta i flugglehorn  Hugo Astudillo – Saxo alt i soprano  Albert Cirera – Saxo tenor i soprano  Pau Domènech – Clarinet baix i flauta

Core Rhythm – Vocal / Laptop / APC-40  Marc Ayza – Drums / Octopad  Tom Warburton – Bass / SP 404

Marc Ayza – DJ + Audiovisuals

Tots els comentaris en aquest blog seran moderats i seran directament publicats en el cas que l’administrador de continguts els consideri adequats. Gràcies per la teva participació.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s