Empoderament de les audiències

Fa temps que donem voltes a la idea de l’empoderament de les nostres audiències. En col·laboració amb TekneCultura, consultoria de màrqueting cultural i gestió cultural, hem posat en marxa un seguit d’accions que van en aquesta línia.10molins_web_700

Van començar al 2012 creant la figura dels “Amics de ContraBaix”, intentant que el nostre públic es sentís com a part d’una comunitat d’aficionats a la música de l’àrea metropolitana (“l’Amic” és tota persona que forma part del nostre mailing, que accepta rebre informació de la nostra programació, i que per aquesta relació té 1 € de descompte en la compra d’entrades dels nostres concerts). I vam continuar a principis de 2013 creant la figura “Premium”, buscant una fórmula de subscripció anual que ens permetés establir una relació estable i fructífera tant pel nostre públic com per a ContraBaix. L’èxit d’aquest nou model ja ens anima a pensar en noves figures i models de subscripció de cara a 2014.

La creació d’aquestes figures i tarifes ens permet enfortir la relació amb la nostra comunitat, a qui considerem els nostres amics i amigues i raó fonamental de ser del nostre projecte. D’aquí que sempre han de gaudir dels millors avantatges i del millor preu que els puguem oferir. I treballem amb totes les eines que tenim (mail, xarxes socials…) per anar construint aquesta comunitat al voltant de ContraBaix i, poc a poc, anar-la incrementant.

decideix_repertoriPerò la cosa no acaba aquí i volem que al nostre cicle, les audiències, connectades i constituïdes en una comunitat, puguin participar més activament. Les noves accions i experiments d’aquesta tardor (tant l’escollir prèviament el repertori que es vol escoltar en un concert, com donar l’oportunitat al nostre públic d’escollir el concert amb que celebrarem el desè aniversari de ContraBaix a Molins de Rei) van en aquesta línia d’empoderament de les audiències.

Al final, el que volem és que la nostra comunitat sigui cada cop més protagonista, programadora i impulsora del cicle. I en aquesta línia seguim treballant… ja estem donant voltes, amb els companys de TekneCultura, a una nova idea en la que el públic pugui pujar a l’escenari i participar del concert! Us mantindrem informats.

 

Tots els comentaris en aquest blog seran moderats i seran directament publicats en el cas que l’administrador de continguts els consideri adequats. Gràcies per la teva participació.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s