Concerts d’estiu

CB-estiuContraBaix et convida a gaudir de bona música durant les nits d’estiu, amb diverses propostes que et faran sortir de casa! Amb el bon temps, t’oferim diversos concerts al vespre, a l’aire lliure, en diferents municipis del Baix Llobregat. Bona música a la fresca i entrada lliure… Ja no tens excusa per gaudir del cicle ContraBaix!

En primer lloc, la ContraBaix Big Band donarà dos concerts: el primer a la sala d’actes de l’Ateneu, a Sant Feliu de Llobregat, el diumenge 3 de juliol, homenatjant a Bob Mintzer sota la direcció de Vicens Martín, i amb la participació del saxofonista Gabriel Amargant i el trombonista Josep Tutusaus. El segon, serà a la Plaça de Catalunya de Sant Joan Despí, el divendres 8 juliol, on tocaran un repertori que va des de temes de Duke Ellington, fins a versions de Michael Jackson. Dos nits de jazz que no us podeu perdre!

20151213 big band_0104

El divendres 15 de juliol, als Jardins de Can Margarit de Castellbisbal, podrem gaudir d’una nova promesa del soul i funky: el cantant Victor Branch ens presenta el seu primer àlbum, Introspective, en el que explica les seves experiències a través de temes originals. Un cocktail de temes propis barrejats amb versions de clàssics amb un resultat que no deixarà a ningú indiferent.

V.BRANCH2085

Tornem a Sant Joan Despí, a la Plaça del Diamant, el divendres 22 de juliol, però aquest cop ballarem amb música afro, soul i gospel, en un concert protagonitzat per Edna Sey i la seva banda de neo soul. Edna Sey ens presenta el seu primer àlbum en solitari, Just being myself, en el que compon i escriu les seves pròpies cançons de lletres directes i positives que inspiren i connecten amb el públic.

edna

Aquest mateix cap de setmana tenim una altra proposta a la fresca: The Hanfris Quartet ens porten una varietat de ritmes harmònics amb el seu Barbershop (cant a capella), el dissabte 23 de juliol, al Castell de Castelldefels. Cançons conegudes, sovint estàndards de jazz, temes pop i rock, també bandes sonores de pel·lícules i musicals, així com originals del barbershop. Entrada per només 8 €, en un emplaçament únic!

hanfris

I el Castell de Castelldefels també serà l’escenari pel concert gratuït de la festa major d’aquest municipi! The Sey Sisters ens oferiran un concert el divendres 12 d’agost, amb cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

670_1457606391sey_sisters_FOTO

Tanquem l’estiu amb un darrer concert gratuït a la fresca, de nou als Jardins de Can Margarit, a Castellbisbal. El dijous 18 d’agost, Edna Sey i la seva banda de neo soul ens oferiran el seu projecte més íntim i personal, portant la seva carrera a un altre nivell en el qual s’expressa a través del seu herència afro musical.

DSC_4340

Tots els comentaris en aquest blog seran moderats i seran directament publicats en el cas que l’administrador de continguts els consideri adequats. Gràcies per la teva participació.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s